16 setembre 2016

JA HAN COMENÇAT LES VOTACIONS DE LES 14 PROPOSTES DE PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS

Vols decidir quins projectes hauria de tirar endavant l’Ajuntament per millorar la zona del Merma? Si tens més de 16 anys i estàs empadronat o empadronada en aquesta zona t’animem a que votis i decideixis!

Es tracta de seleccionar un màxim de tres propostes d’un total de 14. Aquestes propostes parteixen de les necessitats que els veïns i veïnes de la zona del Merma que han participat a la primera fase dels pressupostos participatius consideren que té aquesta part de la ciutat.

Pots votar per internet a través del següent web http://decidim.vic.cat/ o bé presencialment en els punts de votació que trobareu en el díptic adjunt. El termini de votacions acaba el dia 26 de setembre.

DÍPTIC VOTACIONS

Vinga, animeu-vos. El vostre vot per decidir com millorar la zona del Merma no hi pot faltar!!!