11 gener 2017

INFORMA’T SOBRE COM PARTICIPAR ALS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DE LA VELLA

El 2017 és l’any dels Pressupostos Participatius de la Vella. Durant aquest mes de gener comença la fase informativa, que pretén donar a conèixer els pressupostos participatius al màxim possible de veïns i veïnes majors de 16 anys de la zona de la Vella per a que, si així ho consideren,  presentin les seves propostes de millora de la zona durant el mes de març.

A finals de novembre ja es va iniciar la ronda de contactes amb les associacions de veïns i veïnes. Durant els mesos de desembre i gener l’equip tècnic de pressupostos participatius ha seguit treballant en aquesta direcció i s’ha seguit posant en contacte amb les entitats, associacions, grups, centres formatius, escoles i altres actors claus de la zona de la Vella. Durant les trobades s’ha explicat personalment com serà el procés, qui hi podrà participar i com, s’han resolt dubtes i establert complicitats amb la ciutadania de la zona de la Vella. Aquestes trobades s’allargaran fins a finals de febrer.

A més a més, a partir del 16 de gener i fins a mitjans de febrer s’han habilitat uns punts informatius a peu de carrer per tots aquells veïns i veïnes que, formin part o no d’una entitat o grup ja contactat, es vulguin informar a nivell individual i/o resoldre dubtes. Els punts informatius són els següents:

LLOC DIA
Pla del Maset, escola Sentfores Dilluns 16 de gener de 17 a 18h
Parc del Campus Dimarts 17 de gener de 10 a 13h
Escola Andersen Dilluns 23 de gener de 17 a 18h
Rambla Hospital, davant de Correus. Dimarts 24 de gener de 10 a 13h
IES Jaume Callís Dilluns 30 de gener de 10 a 13h
Plaça de la Noguera Dimarts 31 de gener de 10 a 13h
Parc Jaume Balmes, escola Centre Dilluns 6 de febrer de 17 a 18h
Mercat del diumenge Diumenge 12 de febrer de 10 a 14h
Plaça de la Catedral, col·legi Santa Caterina Dilluns 13 de febrer de 17 a 18h
Escola La Sínia Dilluns 20 de febrer de 17 a 18h

 

La informació també estarà disponible a les xarxes socials en els comptes Vicparticipa de Facebook i Twitter i també en els comptes oficials de l’Ajuntament de Vic. Es podrà fer el seguiment a través de l’etiqueta #vicparticipa.