Procés Atlàntida

Pots consultar la memòria completa aquí:

Memòria Atlàntida

El Ple del mes de novembre de 2015 va aprovar una moció que tenia per objectiu fer un procés de participació entorn a la gestió de l’Atlàntida.

Per disposar d’una radiografia objectiva del funcionament del CAE i de l’EMVIC gestionat per la Fundació Atlàntida, es va contractar Bissap i ITD perquè fessin dos informes sobre la gestió de l’equipament i disposar així de dades objectives per poder decidir el millor model de funcionament.

Un cop fets els informes, des de la regidoria de cultura es va fer una demanda a la unitat de participació ciutadana per buscar el sistema més idoni de participació per tirar endavant una consulta ciutadana relaciona amb el model de gestió. Després de diferents reunions amb els responsables de cultura, amb el govern i l’oposició, des de participació ciutadana es va recomanar fer un procés centrat en la metodologia de l’enquesta.

Es van acordar les preguntes que s’havien d’incorporar a la butlleta d’opcions i es va consensuar que les opinions s’expressarien de forma presencial a través d’urnes segellades a tres punt de la ciutat: Oficina de Turisme, OAC Remei i una urna itinerant als diferents punts on hi havia la presentació dels estudis. Es va optar pel sistema presencial per garantir l’anonimat de les votacions i per garantir que les opinions expressades a través de butlleta fossin personals i intransferibles. Els sistema de garanties es va fer a través de consulta al padró municipal i  es va obrir un registre de participant.

L’opinió es va expressar des del 23 de maig al 12 de juny, ambdós inclosos.

 

RESULTATS PER OPCIONS I PERCENTATGES

 

OPCIONS BUTLLETES %
 

Fundació sense ànim de lucre – gestió privada

 

 

1050

 

 

65%

 

Organisme autònom sense ànim de lucre – gestió pública

 

 

540

 

34%

 

No ho sé, no responc

 

 

9

 

0,5%

 

Butlletes en blanc

 

 

0

 

0

 

Butlletes nul·les

 

 

7

 

0,5%

TOTAL 1.606 100%